Hastaneye Ulaşım ve İletişim Bilgileri
18 Temmuz 2018

HASTANEMİZE ULAŞIM

İETT

• Eminönü’nden 33 Eminönü- Giyimkent –Turgutreis  Hattı;  Eminönü, Yusufpaşa, Çapa, Miilet Caddesi, Topkapı  Metrobüs ,Bayrampaşa ,Esenler Metro ve Atışalanı Caddesi güzergahından gelerek Taşocağı Caddesi durağında inerek 50 m yürüdükten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.
  • Bakırköy’den 98G Giyimkent-Turgutreis-Bakırköy Hattı;  Bakırköy Meydan, Dikilitaş, Haznedar,Güngören,Güneştepe,Esenler güzergazından gelerek Taşocağı Caddesi durağında inerek 50 m yürüdükten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.
  • Mecidiyeköy’den 33M Giyimkent-Turgutreis-Meidiyeköy Hattı; Şişli,Eyüp,Bayrampaşa,Esenler, Atışalanı güzergahını takip ederek Taşocağı Caddesi durağında inerek 50 m yürüdükten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.
  • Taksim’den 89 T Atakent Mahallesi- Taksim ve/veya 89 C Başakşehir 4-1. Etaplar-Taksim Hattı; Şişli, Beyoğlu,Fatih, Tem Avrupa Otoyolu istikametini takip ederek Atışalanı Yanyoldan sonra Uludağ Caddesi durağında inerek 200 m yürüdükten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.
  • Küçükçekmece’den  141 M KSS Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Mecidiyeköy Hattı;  KSS Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Küçükçekmece, Tem Çıkışı, Bağcılar, Fatih Mahallesi Yanyolu takip ederek Mehmet Akif Ersoy Caddesi Durağında inip 250 m Yürüyerek hastanemize ulaşabilirsiniz.
  • Başakşehir’den 78 Başakşehir 4.Etap –Eminönü Hattı; Başakşehir 4. Etap, B.Güngören Sanayi Sitesi, Dolapdere Sanayi Sitesi ,İstoç yolu ve Fatih Mahallesi Yanyolu takip ederek Yüzyıl Köprüsünden sonra Mehmet Akif Ersoy Caddesi durağında inerek 250 m yürüdükten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

MİNİBÜS

• Topkapı, Bayrampaşa ve Esenler’den;  Dere-Yüzyıl ve Dere-Tepe ,
  • Merter, Güngören ve Üçyüzlü’den;  Tekstilkent-Metrobüs,
  • Bakırköyden; Bakırköy-Aygaz minibüsleri ile hastanemize ulaşım sağlayabilirsiniz.