.

Anneliğe Hazırlık Sempozyumumuz Başarıyla Tamamlanmıştır

Bilinçli Gebe, Kolay Doğum ve Sağlıklı Nesiller için hazırlamış olduğumuz Anneliğe Hazırlık Sempozyumumuz başarı bir şekilde tamamlanmıştır.

14 Aralık 2016 tarihinde Hastanenemiz Dr. Abdullah Biroğul Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sempozyumda Doğum Eylemi ve İzlemi, Anne Ruh Sağlığı ve Lohusa Psikozu, Bebek Gözünden Doğum, Doğumda Nonfarmakolojik Yöntemler ve Ebelik Uygulamalarımız konularının anlatıldığı ve gebe okulumuzdan vaka sunumlarıyla son bulan sempozyum katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Çiçek ve Plaket takdimleriyle son bulan Sempozyumumuza katılarak bizleri onurlandıran İstanbul İli Bakırköy Bakırköy Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Sn. Av. Muhlis EREN 'e, sunumlarıyla bizlere faydalı bilgiler veren sempozyum konuşmacılarımız Op. Dr. Semra ÖZER, Op.Dr. Ayça ÖNGEL ATAR, Op. Dr. Verda ALPAY TÜRK, Döndü CANATAK, Cansu ÖZGAT ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.