.

Anne Sütü ve Emzirme Sempozyumumuz Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle Anne sütünün önemine dikkat çekmek ve konunun gündemde tutulması amacıyla hastanemizde Anne Sütü ve Emzirme konulu bir sempozyum düzenlendi.

Sempozyumun açılış konuşmalarını sırasıyla, Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice GÜMÜŞ, Hastane Yönetici/Başhekim'i Uz.Dr. Mevlit YURTSEVEN ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Kadriye KART YAŞAR yaptı.

Başkanlığını Prof. Dr. Asiye NUHOĞLU ’nun yaptığı sempozyumun birinci bölümde “Emzirmenin Önemi ve Beslenme” ikinci bölümünde “Başarılı Emzirme için Emzirme Danışmanlığı” ana başlıkları işlendi.

Program sonunda konuşmacı olarak sempozyuma katılarak bizleri onurlandıran Prof. Dr. Emine Gülbin GÖKÇAY, Prof. Dr. Muazzez GARİPAĞAOĞLU, Prof. Dr. Asiye NUHOĞLU ve Doç Dr. Emrah CAN'a plaket takdimi yapıldı.

Katılımcıların hastanede doğan bebeklerin bulunduğu resim sergisini gezmeleri ile sempozyum kapanışı yapıldı.

Sempozyumumuza katılarak bizleri onurlandıran ve her konuda hastanemizden desteklerini esirgemeyen Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Kadriye KART YAŞAR'a teşekkürlerimizi sunarız.