İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mustafa YILDIZ
03 Eylül 2021

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Mustafa YILDIZ

Mayıs1980’de Elbistan'da doğdu. Lise eğitimini Kayseri Lisesinde tamamladı. Lisans Eğitimi; Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi tezli  Yüksek Lisansını 2019 yılında tamamladı. 2000-2008 yılları arasında Şişli Hamidiye Etfal Hastanesinde idari birimlerde görev yaptı. Çeşitli kamu kurumlarında idari birimlerde görev almıştır. 2016 yılında İstanbul Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevine başlamış ve halen bu görevini yürütmektedir. YILDIZ almanca bilmekte olup Sağlık Yönetimi alanında akademik çalışmalarını sürdürmektedir.