İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Ercan CAN

IMG_3491 (1).JPG

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Ercan CAN

1972 yılında Ağrı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimin bir kısmını burada tamamladıktan sonra 1986 yılında devlet kurumlar sınavını kazanarak İzmir Yenişehir Sağlık Meslek Lisesinde okudu ve buradaki öğrenimini 1989  yılında tamamlayarak 1990 yılında o zaman ki adı Bakırköy Devlet Hastanesi olan SBÜ Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meslek hayatına başladı. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Tıbbi Laboratuvar (Sağlık Teknikerliği) Bölümünü bitirdi. 1998 Yılında Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirerek Sosyolog unvanı almayı hakketti. 2003 yılında Sosyal Hizmetler ve Hasta Hakları birimini kurarak idari hayatına başladı ve 2003 -2013 yılları arası SBÜ Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çeşitli tıbbı ve idari birimlerinde çalıştı. 2013 yılında sağlık kurumları yöneticiliği alanında yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılından beri Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevini yürüten ve halen İstanbul Üniversitesi Hemşirelik bölümü son sınıfında okuyan Ercan CAN evli ve 2 çocuk babasıdır.