Hastanemizde ‘’Anne Dostu ‘’ değerlendirme sonrası çalışan motivasyonunu artırmak amacıyla etkinlik düzenlenmiştir.
27 Eylül 2021

2017 yılında Anne Dostu Hastane unvanı alan Kurumumuzun Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kadın Ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığınca yürütülmekte olan ‘’Anne Dostu Hastane Programı ‘’ kapsamında yıllık değerlendirilmesi  11.06.2019  tarihinde yapılmış ve gerçekleşen değerlendirmede başarılı olan Kurumumuz ‘’Anne Dostu Hastane‘’ unvanını devam ettirmektedir. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek, çalışan moral ve motivasyonunu arttırmak amacı ile hastanemiz Kış Bahçesi’nde 26.06.2019 tarihinde bir etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğe  Başhekimimiz Uzm. Dr. Saide ERTÜRK, Başhekim Yardımcımız Yüksel  ÖZDEMİR, Sağlık  Bakım Hizmetleri Müdürümüz Derya YILDIZ, Kadın Doğum Klinik Sorumlu  Hekimimiz Selin ÇETİNKAL,  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Klinik sorumlu hekimimiz Erkan AKKUŞ ve hastane çalışanlarımız katılım sağlamıştır. Başhekimimiz Uzm. Dr. Saide ERTÜRK konuşmasında Doğum Ünitesi ekibi başta olmak üzere tüm çalışanlara özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek bu başarıda çalışanların çok büyük katkısının olduğunu belirtmiştir.