Başhekim Uzm. Dr. Yüksel ÖZDEMİR

hoca.jpg

Başhekim
                                                                                                                        Uzm. Dr. Yüksel ÖZDEMİR

1969 yılında Aydın ili Çine ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini  Aydın’da, Lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini (İng) kazandı. 1993 yılında Tıp Doktoru unvanıyla mezun oldu.  Kasım 1993’de Aksaray Yapılcan Sağlık Ocağında göreve başladı. Radyoloji alanındaki uzmanlık eğitimini  1994-1997 yılları  arasında İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Radyoloji Kliniğinde  tamamladı Karabük Devlet ve Haydarpaşa Numune Hastanesinde Radyoloji Uzmanı olarak çalıştı. Askerlik görevini Derince Asker Hastanesinde yaptı. 2018 yılına dek Özel Sağlık Kuruluşlarında Radyoloji Uzmanı ve Başhekim olarak çalıştı. Haziran 2019’da Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak atandı. Eylül  2021’den  itibaren de aynı hastanede Başhekim olarak görev yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve ikisi erkek biri kız olmak üzere üç  çocuk babasıdır.